Vítejte na Eduall.cz

Společně za lepším vzděláváním pro každé dítě.

Vzdělávání je jednou z nejdůležitějších oblastí našich životů. Zároveň se jedná o oblast, která vyžaduje neustálý vývoj, nové přístupy a otevřenost ke změnám. V Eduall věříme, že každý pedagog, rodič i dítě si zaslouží přístup k podpoře a nástrojům, které jim pomohou na této cestě. Ať už jde o inkluzivní přístup, konkrétní metody výuky, nebo praktické rady, jsme tady, abychom vám pomohli.

Proč jsme tu?

Eduall vzniklo s cílem nabídnout praktické vzdělávací nástroje a tipy, které můžete okamžitě použít – ať už jste ve třídě, doma, nebo kdekoliv jinde. Naše kurzy a webináře jsou navrženy tak, aby vám poskytly jak teoretické základy, tak praktické ukázky, jak pracovat s dětmi s různými potřebami a nároky.

Ale nejen to. Chceme být místem, kde se můžete učit, sdílet zkušenosti a získávat nové nápady, jak podporovat nejen děti, ale i sebe.

Na co se můžete těšit?

V našich webinářích a kurzech se věnujeme širokému spektru témat, včetně:

 • Práce s dětmi s ADHD a specifickými poruchami učení.

 • Inkluze ve třídě – jak vytvořit prostředí, kde se cítí dobře každé dítě.

 • Třídnické hodiny a komunikace – jak podporovat zdravé vztahy ve třídě.

 • Praktické tipy pro rodiče – jak podpořit své děti v jejich vzdělávání a rozvoji.

Každý měsíc pro vás připravujeme nové materiály, které vám pomohou být lepšími učiteli, asistenty nebo rodiči. A protože víme, jak důležitá je praxe, naše lekce jsou plné konkrétních příkladů a ukázek, jak tyto metody aplikovat.

Jak vám můžeme pomoci?

Jako tým pedagogů, psychologů a odborníků na vzdělávání jsme tady, abychom vám nabídli praktické nástroje a podporu. Pokud hledáte tipy, jak pomoci dítěti se soustředěním, zlepšit komunikaci ve třídě nebo jen chcete získat inspiraci, jste na správném místě.

A pokud máte otázky nebo chcete sdílet své vlastní zkušenosti, neváhejte nás kontaktovat nebo se zapojit do diskuzí v rámci našich webinářů. Věříme, že společnými silami můžeme vytvářet lepší prostředí pro vzdělávání všech dětí.

Co dál? Připojte se k nám!

Přidejte se k Eduall Klubu a získejte neomezený přístup ke všem našim webinářům, kurzům a dalším vzdělávacím materiálům. První měsíc je za pouhých 49 Kč, a získáte tak příležitost objevovat nové způsoby, jak podpořit vzdělávání dětí.

Eduall – vzdělávání pro každého

Na cestě k lepšímu vzdělávání nejsme sami. Pojďme na ni společně. 🌟

Měsíční členství v klubu Eduall

Roční členství v klubu Eduall

Martin z Eduall
Jsem správce a moderátor facebookové skupiny Online klubu Eduall, kde pomáhám členům sdílet zkušenosti a získávat nové informace. Starám se také o webové stránky Eduall.cz, kde najdete širokou nabídku vzdělávacích materiálů a webinářů, a o stránky Eduall klubu, které poskytují exkluzivní obsah pro naše členy. Mimo to spravuji i Eduallblog, kde sdílím novinky, tipy a inspiraci pro pedagogy i rodiče. Mým cílem je vytvářet prostor, který podporuje vzdělávání a komunikaci.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

  • Kategorie